Δευ.-Παρ.: 09:00 – 15:00 και 17:00 – 21:00 | Σάβ 9.00-15.00 24310 76106

Ποιοί Είμαστε

Ξεχωριστά Ταξίδια

Ένα τουριστικό γραφείο ξεχωριστό από τα άλλα!

Το ταξιδιωτικό γραφείο, Ξεχωριστά Ταξίδια, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2002, στα Τρίκαλα, με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες για τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με μεράκι και αμέριστο σεβασμό απέναντι στον πελάτη, κύριο μέλημά μας είναι οι ποιοτικές υπηρεσίες.

Σε έναν συνεχώς ανοδικό ρυθμό ανάπτυξης, εδώ και 18 χρόνια, με σεβασμό στο ανήσυχο πνεύμα του σύγχρονου ταξιδιώτη, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο το ταξίδι που επιθυμεί, καθώς παρέχουμε κάθε είδους ταξιδιωτική υπηρεσία που μπορεί να καλύψει ακόμη και τον πιο «απαιτητικό» ταξιδιώτη.


Το ταξίδι για εμάς είναι τρόπος ζωής!

Οι προτάσεις μας στηρίζονται όχι μόνο σε γνώσεις, αλλά και στις προσωπικές εμπειρίες και εικόνες που έχουμε αποκομίσει από τα πολυετή ταξίδια στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, δίνοντας έτσι τα καλύτερα ταξιδιωτικά tips και προσφέροντας ξεχωριστές ταξιδιωτικές εμπειρίες!
Γνωρίζουμε τα «πρέπει» και τα «μη» ενός προορισμού!
Το ταξίδι για εμάς είναι τρόπος ζωής!


Γιατί να μας επιλέξετε?

Όλοι εμείς στο ταξιδιωτικό γραφείο ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ αναγνωρίζοντας απόλυτα τη σημασία της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας επιδιώκουμε την απόλυτη ικανοποίηση σας και δεσμευόμαστε στα εξής:

  • Να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, να διατηρούμε συνεχή επαφή και να παρακολουθούμε τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες επιθυμίες σας, με σκοπό την συνεχή βελτίωση του βαθμού ικανοποίησής σας,
  • Να αξιολογούμε, επιλέγουμε και συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους και ικανούς προμηθευτές και συνεργάτες,
  • Να εκπαιδεύουμε και καταρτιζόμαστε με στόχο τη συνεχή βελτίωση της απόδοσής μας,
  • Να αναβαθμίζουμε τις υποδομές και τον εξοπλισμό μας ώστε να ανταποκρινόμαστε στις καινοτόμες εφαρμογές διατηρώντας ηγετική θέση στον κλάδο,

Λειτουργούμε υπεύθυνα ως ο προσωπικός σας ταξιδιωτικός πράκτορας, με ιδέες και προτάσεις, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά κάθε ζήτησης, προτείνοντας τις καλύτερες και συμφερότερες οικονομικά δυνατότητες και λύσεις.
Είμαστε, πάντοτε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα όλο το χρόνο για τη δική σας απόλυτη εξυπηρέτηση, για να κάνουμε το κάθε σας ταξίδι ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ.
Ταξιδέψτε μαζί μας ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ……συμβουλευτείτε μας για το ταξίδι σας ή τις διακοπές σας, οπού, όπως και όποτε θέλετε, όσο κοντά ή μακριά κι αν επιλέξετε, σε γνωστά ή άγνωστα μονοπάτια του κόσμου, κι εμείς θα φροντίσουμε να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα!

Θα χαρούμε να γίνουμε ο προσωπικός σας ταξιδιωτικός πράκτορας…

Σας ευχαριστoύμε για την εμπιστοσύνη

Με εκτίμηση
Λίτσα Ζαφείρη – Πάνος Γκίτσας